A dizájn lakást bemutattam, de volt még folytatás.  A csúnyán felfagyott, északi fekvésű, sötét (mert féltető alatt volt) – hatalmas, de szinte használhatatlan teraszból gyerekszoba lett, úgy hívtuk, dühöngő. Tapétázni ferde síkot nemigen lehet,úgy, hogy a függőleges falsíkoknál találkozzon a minta, ezért inkább az ügyes kezű és villámgyors dekorfestőre bíztuk a dolgot. Megérte, igaz?

Az én házam az én váram!  Jobbra hátulról festett tükör trükköt használtunk.

Az én házam az én váram! Jobbra hátulról festett tükör trükköt használtunk.

Itt az alábbi alaprajz bal oldalán látszik, mekkora a tér. Kicsit csalóka, mert a ferde sík alatt nem teljesen használható ki, de így is sokan elfogadnák, azt hiszem. Középen még egy oszlop is éktelenkedett, de az tartja a tetőt, így ott kellett maradnia. Viszont terveztem bele egy várnak beillő szekrényt, a végén kuckóval és csúszdával, így a látszólagos hátrányból előnyt kovácsoltam.

A teraszt is beépítettük, ebből lett a varázslatos gyerekbirodalom.

A teraszt is beépítettük, ebből lett a varázslatos gyerekbirodalom.

A tulajdonosokkal gondoltunk a jövőre is: két szoba lesz belőle a későbbiekben, eleve így terveztem meg a világítást. A tulajdonosok megvették azt az ajtót is, ami később a 2 szoba közé építendő válaszfalba kerül. A jobboldali, lépcső melletti traktusban az egyik gyerek szobája, a teraszból lett dühöngő kettéosztandó teréből lesz a másiké, középütt pedig a közös tér.

gyerekjátszó,  asztalka 1L

Itt a maci is nagy kedvvel csúszna le  :)

Itt a maci is nagy kedvvel csúszna le 🙂

kucko

A kuckó egyik bejárata

csúszda óriásmackóval

Egyedi falfestés, egyedi bútor és direkt ide, méretre készített gyapjúszőnyeg, aminek a színeit a falfestményhez illően válogattuk ki az iparművész hölggyel.

szobai csúszda, mászóka

A kuckóból kibújva a csúszdán is közlekedhetnek a gyerekek.

gyerekvár jobboldal1

Pssssszt! Ezek a  titkos trezorok… Minden fiók gombjai elforgathatóak,  csak a gazdájuk tudja a kódot.

De jó itt lecsúszni!

De jó itt lecsúszni!

Ilyen kilátással szép jövő vár a gyerekekre!

Ha ismersz valakit (esetleg éppen Te vagy az), aki szeretne a gyerekeinek, netán már unokáinak szép, egyedi és igényes környezetet, kérlek keress meg.

Megoszthatod ismerőseiddel is, ha tetszik a cikk. Előre is köszönöm.