– avagy a krumploid fal esete a toronnyal és a háromnál is több kívánság …

Ez a fürdőszoba az egyik legnehezebb, de egyben talán a legszebb munkám, Happy home címmel egy olasz magazinba is beválogatták 🙂

Kaptam egy lepukkant lakást, amin látszott, hogy előző tulajdonosának beletört a bicskája a koncepcióba – profinak sem könnyű feladat,  egy amatőrnek pedig szinte megoldhatatlan.
A fürdő alaprajza is meghökkentő volt, plusz ívesnek szánt, de inkább “krumploid”-ra sikeredett fal, ami elnyelt jónéhány vödör vakolatot, mire a burkoló kiegyenlítette a hepehupákat. Hab a tortán, hogy még a függőleges is lett. Az ív másik oldalán egy torony kapcsolódik a házhoz, azért e különös forma. 16 négyzetméter nem kevés, mégis a milliméterekkel sakkoztam, mire minden funkció belekerült, ami a kívánságlistán szerepelt. Egyedileg készült zuhanyhabin gyönyörű fémoszloppal, íves falra készített, de nem görbe tükör, festett üveg mosdópult, a térbe forduló üvegtéglás fal mögött diszkréten rejtve marad a bidé és a WC. A hidromasszázskád gyönyörű és hatalmas, ovális. Az Organ-X csapata Tiffany-üveges készült lámpája méltóképpen koronázza meg a látványt. Ez a fürdő 2004-ben készült, de a Hansa Designo csaptelepek, a Keuco kiegészítők időtlen szépséget kölcsönöznek neki, nemkülönben a szaniterek. Ma is bárhol megállja a helyét a dizájn.

Nemcsak ez a fürdőszoba, hanem a ház egésze is a tulajdonosok kifinomult ízlését dicséri. Felemelő érzés volt nekik dolgozni, mondhatni elengedett kézzel tervezhettem.

no images were found