arckep  ffKíváncsi, nyitott ember vagyok, ezért mindig készen állok az újdonságok befogadására, új emberek megismerésére.

“Előző életemben” egy utazási irodát vezettem, így sokszor nyílt alkalmam betekinteni más népek lakáskultúrájába is.

Az a sokszínűség, amit útjaim alkalmával megtapasztaltam, a tervezés során is mindig a szemem előtt lebeg.   Kozmopolitának tartom magam a szónak abban az értelmében, hogy járom a világot, tapasztalatokat gyűjtök, mint régen a céhlegények, akiknek a fejlett külhoni technikák elsajátítása után hazatérve kellett elkészítenie a céhremeket. Esetemben ez – az eddigieken túl is minél több remek ház, lakás, klub, iroda, kávézó vagy gyerekbirodalom – vagy újabb kiállítási standok megvalósítása. Azaz sok szép minden, ami (lak)berendezés, de itt nem állok ám meg.
Különösen fontosnak tartom, hogy egészséges embereknek és fogyatékkal élőknek egyaránt ideálisan használható, szép lakókörnyezetet teremtsek.

Célom, hogy valódi változást hozzak a Te életedbe is, arra törekszem, hogy igazán jó megoldásokat nyújtsak vágyaidra, problémáidra.

A sablonos módszereket nagy ívben kerülöm, a “konzervet” meghagyom másoknak.

Az új ötletek, eredeti megoldások kiagyalása motivál igazán, hiszen éppen ezt várod tőlem, amikor megbízol, hogy az általad  (majdan) birtokolt LAK berendezője legyek.

Minden nehézsége ellenére imádom a kivitelezési munkákban való közreműködést, mert láthatom, ahogy a kétdimenziós papíron lévő rajzaim életre kelnek, térré alakulnak. Ebben remek csapatra támaszkodhatom, akik megvalósítják a terveimet, hozzátéve saját szaktudásukat.

A  munkában nagy hasznát veszem a profi tervezőprogramnak, amivel pontos rajzokat és élethű, fotorealisztikus látványterveket készíthetek.

Milyen stílusúak az általam tervezett lakások, irodák, közösségi enteriőrök? Ez alapvetően  Megbízómon múlik. Azaz Rajtad. Az a dolgom, hogy elképzeléseidet összefésüljem, álmaidat “kifényesítsem” legjobb tudásom szerint, hiszen a Te lakásodról szól a történet. Vannak persze kedvenc stílusaim, de soha nem erőltetem senkire.

Fontos, hogy az új vagy megújult lakótér legyen egyedi és megismételhetetlen, mint Te, a Megrendelő, akinek tervezem. A lakás nem múzeum, ezért  úgy tervezem meg, hogy nagyobb beavatkozás nélkül is sok évig élhető, kényelmes és esztétikus legyen.

A magas színvonal fenntartásához elengedhetetlen a tanulás, továbbképzés, ezt folyamatosan el is követem. (Többek közt angolul, egy brit központú távoktatásban is tanultam a dizájnt. Nyelvtudásom okán eleget tudok tenni külföldiek megbízásának is.)

Ha kérdésed van, bátran tedd fel a KAPCSOLAT fül alatt, azért vagyok, hogy segítsek.
Ha közvetlenül nekem írnál, IDE IS KÜLDHETED: alternativ-interior@zamborszkyeva.hu


Hozzászólások

Ki tervez itt? (hát én) — Nincs hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..