ITT ÁRAKKAL IS MEGNÉZHETED: 

NYITÓLAP

Mennyi az annyi?
Biztosan ismered azt a  ?szakállas? anekdotát, mikor a kapitány leszól a gépházba:
– Mennyi?
A gépész visszaszól:
– 80!
A kapitány visszakérdez:
– Mi 80?
Mire a gépész:
– Miért, mi mennyi?

Van konkrétabb válaszom is: 

Ezzel mi lakberendezők is így vagyunk ? olyan összetett a munkánk, hogy a részletek ismerete nélkül egyszerűen nem lehet megmondani, hogy mennyi az annyi, tudnunk kell, mi a konkrét feladat.

Az árajánlatot legtöbbször helyiségekre lebontva, négyzetméterre számítva készítem. Miért jó ez? Mert egy impozáns “amerikaikonyhás”, étkezős nappali tervezési igénye sokkal nagyobb, mint mondjuk egy kamrának vagy egy terasznak, ezért a díja sem ugyanaz. Az ajánlatomban szerepel a tervezési feladatok részletes leírása (szintén helyiségenként), így pontosan tudod, mit kapsz a pénzedért, s nyomon követheted a kivitelezés során is, hogy éppen hol tartunk. Így korrekt, igaz?

Kérésedre vállalom a lakberendezéssel kapcsolatos munkák irányítását (például festés, burkolás, villanyszerelés, stb.), sőt megbízható, leinformálható kivitelezőket is ajánlok, akikkel rendszeresen együtt dolgozom (elsősorban Budapesten és környékén). Többféle árajánlatot is bekérek, hogy a legmegfelelőbbet választhasd.
Építésszel, gépésztervezővel, generálkivitelezővel is dolgozom, így akár az elképzeléseidtől a kész házig, lakásig végigkísérem a munkálatokat. Kényelmes lenne, ha nem Neked kellene mindennel foglalkoznod?

Tanácsadást, vagy csak egy-egy helyiség megtervezését is kérheted , ha csak arra van szükséged, hisz egy kész házban gyakran ez is elég.

A jó, átgondolt megoldásokkal, megbízható kivitelezőkkel, előre meghatározott, tervezhető költségekkel jelentős összegeket lehet megtakarítani, sokkal többet, mint amennyi a tervező díja. Ha rám bízod, bónuszként olyan otthonod lesz, amilyenre vágytál és még az átalakítással vagy építkezéssel járó stressz nagy részét is leveszem a válladról. A szaktudásom, gyakorlatom is megvan hozzá. Mit gondolsz, kényelmes megoldás ez Neked?