HOGYAN DOLGOZZ LAKBERENDEZŐVEL?

Munka mellett építkezni…

Munkád mellett, ráadásul más szakmában dolgozó emberként sokszoros energiádat őrli fel  az építkezéssel vagy átalakítással való foglalkozás. Rendkívül nagyra értékelem folyamatos erőfeszítéseidet. Ha rám bízod ezeket a feladatokat, kevesebb úttal fogsz tartozni az ördögnek is.

Speciális szaktudásom segítségedre lesz abban,  hogy olyan otthonod legyen, ami szép, teljesen megfelel az életvitelednek, örömöt okoz minden nap és ahová büszkén meghívhatod a rokonaidat, barátaidat,  tudván, hogy ők is jól érzik majd Nálad magukat.

Anyagilag sem rokkansz bele

Mindezt úgy is el lehet ám érni, hogy anyagilag sem rokkansz bele, kereten belül lehet tartani a kiadásokat, ha ennek érdekében olykor kompromisszumokat is kell kötni.

Hogyan legyél képben?

Az alább felsoroltak szem előtt tartása segít  folyamatosan ?képben lenni? a tervezési, építési/felújítási- és lakás dekorálási munkák folyamán, hogy pozitív élményként éld meg ezeket.

Magyarul élvezd az egészet 🙂

Továbbra is kutathatsz, ha van kedved
Mindenképpen hasznos, ha minél több terméket látsz. Mind az Interneten, mind a forgalmazóknál tett felfedezések és tájékozódás segíteni fog abban, hogy  lépést tarthass az aktuális irányzatokkal. Én ebben is minden lehetséges módon segítséget nyújtok, mindig a Te érdekeidet szem előtt tartva.

Tudatában kell lenned annak is, hogy a végső döntéseket ? minden szempontból – Neked kell meghoznod, de a segítségemmel ez számodra sokkal egyszerűbb és stressz-mentesebb  lesz, mint magadra hagyva.

Kommunikáljunk egyértelműen

Az elképzelések érthető megfogalmazása és a tervek létrehozása a lakástervezés sikerének kulcsai. A Neked átadandó tervdokumentációmban konkrétnak kell lenniük a kiválasztott falburkolat- vagy festékmintáknak, termékmintáknak, határidőknek, tartalmaznia kell vázlatokat, látványterveket, alaprajzi változatokat és falnézeteket, esetleg fotókat (ha ezeket a szerződésünk is tartalmazza). Magyarán azonnal szólj, ha meggondoltad Magad, például mégis más színt/tapétát/bútort szeretnél, mint amiben megegyeztetünk.

Minél hamarabb mondd el kétségeidet, kérdezz rá arra, ami aggaszt, csak ez segíthet abban, hogy ne kelljen felesleges és költséges változtatásokat végezni a későbbiekben.

Koncentrálj Te is

Ha az egész ház egy projektként való kezelése kezdetben nyomasztóan soknak tűnik, válasszunk ki egy szobát, amin keresztül megismered, hogy a tervezési folyamán milyen döntést igénylő lépéseket kell megtenni majd az én segítségemmel. Rangsorold az elképzeléseidet azokra a helyiségekre koncentrálva, amelyek Neked a legfontosabbak.  Segítséget jelent ez is az első néhány találkozáskor.

Maradj rugalmas

Némelyik termék nem kapható meg rögtön, ezért várni kell, amíg megérkezik vagy elkészül, időnként a vállalkozók sem tudnak azonnal kezdeni és néha előfordul, hogy a  szokásos munkák is csúszhatnak  előre nem látható okok miatt. Az ilyen eshetőségek tudatában kell belefogni.

Törekszem arra, hogy maximálisan  jól informált legyek, képzem magamat, ez a záloga annak, hogy kreativitásommal  átnavigáljalak az egész folyamaton, segítek az aggodalomra, idegeskedésre okot adó tényezőket minimumon tartani.

Ugye, hogy megéri az én rátermettségemre bíznod otthonod tervezését és a kivitelezés lebonyolítását?!

Ha van olyan kérdésed, amit közvetlenül nekem írnál, kérlek, ide küldd a levelet.