Munka mellett építkezni…

Munkád mellett, ráadásul más szakmában dolgozó emberként sokszoros energiádat őrli fel  az építkezéssel vagy átalakítással való foglalkozás. Rendkívül nagyra értékelem folyamatos erőfeszítéseidet. Ha rám bízod ezeket a feladatokat, kevesebb úttal fogsz tartozni az ördögnek is.

Speciális szaktudásom segítségedre lesz abban,  hogy olyan otthonod legyen, ami szép, teljesen megfelel az életvitelednek, örömöt okoz minden nap és ahová büszkén meghívhatod a rokonaidat, barátaidat,  tudván, hogy ők is jól érzik majd Nálad magukat.

Anyagilag sem rokkansz bele

Mindezt úgy is el lehet ám érni, hogy anyagilag sem rokkansz bele, kereten belül lehet tartani a kiadásokat, ha ennek érdekében olykor kompromisszumokat is kell kötni.

Hogyan legyél képben?

Az alább felsoroltak szem előtt tartása segít  folyamatosan ?képben lenni? a tervezési, építési/felújítási- és lakás dekorálási munkák folyamán, hogy pozitív élményként éld meg ezeket.

Magyarul élvezd az egészet 🙂

Továbbra is kutathatsz, ha van kedved
Mindenképpen hasznos, ha minél több terméket látsz. Mind az Interneten, mind a forgalmazóknál tett felfedezések és tájékozódás segíteni fog abban, hogy  lépést tarthass az aktuális irányzatokkal. Én ebben is minden lehetséges módon segítséget nyújtok, mindig a Te érdekeidet szem előtt tartva.

Tudatában kell lenned annak is, hogy a végső döntéseket ? minden szempontból – Neked kell meghoznod, de a segítségemmel ez számodra sokkal egyszerűbb és stressz-mentesebb  lesz, mint magadra hagyva.

Kommunikáljunk egyértelműen

Az elképzelések érthető megfogalmazása és a tervek létrehozása a lakástervezés sikerének kulcsai. A Neked átadandó tervdokumentációmban konkrétnak kell lenniük a kiválasztott falburkolat- vagy festékmintáknak, termékmintáknak, határidőknek, tartalmaznia kell vázlatokat, látványterveket, alaprajzi változatokat és falnézeteket, esetleg fotókat (ha ezeket a szerződésünk is tartalmazza). Magyarán azonnal szólj, ha meggondoltad Magad, például mégis más színt/tapétát/bútort szeretnél, mint amiben megegyeztetünk.

Minél hamarabb mondd el kétségeidet, kérdezz rá arra, ami aggaszt, csak ez segíthet abban, hogy ne kelljen felesleges és költséges változtatásokat végezni a későbbiekben.

Koncentrálj Te is

Ha az egész ház egy projektként való kezelése kezdetben nyomasztóan soknak tűnik, válasszunk ki egy szobát, amin keresztül megismered, hogy a tervezési folyamán milyen döntést igénylő lépéseket kell megtenni majd az én segítségemmel. Rangsorold az elképzeléseidet azokra a helyiségekre koncentrálva, amelyek Neked a legfontosabbak.  Segítséget jelent ez is az első néhány találkozáskor.

Maradj rugalmas

Némelyik termék nem kapható meg rögtön, ezért várni kell, amíg megérkezik vagy elkészül, időnként a vállalkozók sem tudnak azonnal kezdeni és néha előfordul, hogy a  szokásos munkák is csúszhatnak  előre nem látható okok miatt. Az ilyen eshetőségek tudatában kell belefogni.

Törekszem arra, hogy maximálisan  jól informált legyek, képzem magamat, ez a záloga annak, hogy kreativitásommal  átnavigáljalak az egész folyamaton, segítek az aggodalomra, idegeskedésre okot adó tényezőket minimumon tartani.

Ugye, hogy megéri az én rátermettségemre bíznod otthonod tervezését és a kivitelezés lebonyolítását?!

Ha van olyan kérdésed, amit közvetlenül nekem írnál, kérlek, ide küldd a levelet.