ÚJSÁGCIKKEIM KÉPEKKEL

Mióta a pályán vagyok, folyamatosan kérnek tőlem cikkeket. Nem vagyok újságíró, ezért csak a lakberendezési témájú magazinokban olvashatóak az írásaim. A sajtó izgalmas platform, hiszen sokszáz emberhez jutnak el a gondolataim. Élvezem, mert a lakberendezésen túl más oldalamról is megmutatkozhatom. És élvezem, hogy sokan szeretik a stílusomat.

A Lakberendezők Országos Szövetségének sokáig voltam – mondjuk úgy – a krónikása, sokak örömére, mert sokkal lazábbra vettem a figurát, más, mint a nyomtatott sajtó, ahol a szigorú olvasószerkesztő “nénik” időnként megnyirbálták a vadhajtásaimat.

A lakberendezési magazinok közül A mi otthonunk-ban megjelent első írásaim egyike rögvest szakmai vezércikk lett, majd ezt több is követte.
Aztán lepadlóztam, de ne vedd komolyan: többek között a Parketta Magazin, a Parador Magazin, a Szalon Magazin is megjelentette a cikkeimet. (Utóbbinak akkoriban még a neves Vadas József művészettörténész volt a főszerkesztője)

2010-es megalapítása óta a Spa & Trend nívós életmód magazinban publikálok rendszeresen, amelynek a főszerkesztő asszonya az a Szabó Dorottya, akit az Otthon Magazintól csábítottak át.

Az öndicséret kissé büdi, ezért álljon itt egy vélemény a vízköpő madarak atyjától, aki ezt írta a Kupferreich Facebook oldalán:

Vízköpő jómadarak egy exkluzív magazinban

“Az elmúlt tizennégy évben sok cikk jelent meg német, angol és belga szaklapokban a vízköpő madarakról. Ezek a komoly és elismerő vélekedések voltak az állatkákról és alkotójukról. Zámborszky Éva SPA & TREND magazinban megjelent írása viszont könnyed hangvételű és szellemes, így sokkal kedvesebb számomra. Érdemes elolvasni, a honlapunkon megtalálod.”
Könyves Kálmán

A következő oldalakon ezekből a cikkekből szemezgethetsz, olvasd el, ha szórakozni akarsz és némi tájékozódás is belefér a lakberendezés legkülönbözőbb témáiról a két és fél dimenziós törpétől a világhírű dizájnerek tervezte padlókon, bútorokon át a Spa és wellness világáig.