A Napkirály gyönyörű, fazonra nyírott franciakertje vagy az angolkertek finoman szabályozott természetessége, meg a híres zöld gyep egyaránt vonzó, de nálunk korlátozottan megvalósítható
mintát mutatnak. Talán ennek is köszönhető, hogy előtérbe  kerültek a keleti kultúrák csodálatos kertjei, melyek egyszerűségükkel, természetességükkel belopták magukat a szívünkbe.

A házunkat körülölelő kert ugyanolyan gondoskodást igényel, mint a lakás, ha azt akarjuk, hogy stílusos, szép és hosszú távon is jól
használható legyen.
A kerti burkolat ? bármilyen is a növényzet, hozzájárul az összkép karakteréhez.  A folytatáshoz kattints a pdf letöltésre.

BÓNUSZ CIKK: Kerti bútor luxuskivitelben

A szabad levegőn való tartózkodás jó hatását semmi sem pótolja. Nem kell a nyarat megvárni, a kellemes, napsütéses napokon bármikor kitelepedhetünk a teraszra vagy a kertbe. A Domus Ventures kerti bútorait kint hagyhatjuk a szabadban egész évben, télire is elég csak letakarni, pusztán azért, hogy még a havat, port se kelljen letörölnünk róluk. Így egy csésze forróteára vagy forraltbor szürcsölgetésre bármikor kiülhetünk a levegőre.

Kattints a pdf letöltésre és nézd meg, mivel kényeztetheted magadat  családodat és vendégeidet.

KERTI ÖRÖMÖK